Direktlänk till inlägg 20 december 2013
Den här moussen blev fantastiskt god, syrlig men ändå söt. Fräscht! Rekomenderas starkt :) Taget direkt från Toves underbara blogg!
Hallonmousse
Tjockt lager till tårta på 22-24cm
200 g frysta hallon
en knapp dl gelésocker Multi
1oo g färskost
2 dl grädde
Koka upp de frysta hallonen, låt koka 2 minuter. Passera hallonen genom en sil och låt svalna en stund. Blanda ca hälften av hallonmoset med färskosten. Värm upp andra hälften av moset tillsammans med sockret och koka i 30 s, låt sedan svalna en aning. Vispa grädden. Blanda lite i taget av hallon-sockermoset med hallon-färskostblandningen och blanda till sist ned den vispade grädden.
Carolin
.. för mänskligheten, 1 stort steg för Carolin och Emil - Sambor! Jajamän, vi har köpt lägenhet! Inte vart som helst heller, utan i underbara Nyköping. Min Svärmor och Styrbjörn (aka Micke) bor där och vi har varit i Nyköping många gånger nu. V...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|