Direktlänk till inlägg 20 december 2013
En variant på smörkräm som är väldigt mjuk och lätt att spackla tårtan med. Receptet kommer åter igen från Toves blogg, fast det är ett recept från hennes läsare.
Mjuk Smörkräm
räcker till att täcka en 22-24cm tårta
0,75dl vatten
1,5msk mjöl
1,5st äggula
ca 190g smör
0,75dl florsocker
Koka ihop vatten och mjöl, tillsätt äggulan. Vispa ihop smöret och florsockret, blanda sedan ihop de två smetarna.
Carolin
.. för mänskligheten, 1 stort steg för Carolin och Emil - Sambor! Jajamän, vi har köpt lägenhet! Inte vart som helst heller, utan i underbara Nyköping. Min Svärmor och Styrbjörn (aka Micke) bor där och vi har varit i Nyköping många gånger nu. V...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|